Høreapparater

Findes der høreapparater til børn?

Opdag en forunderlig verden

Børn opdager så meget, når de er engagerede, tillidsfulde og glade. Og du åbner barnets verden lidt mere op, når du hjælper det med at høre bedre.

Børn og høretab

Starkey har børnevenlige produkter og programtilbud, som er udviklet for at hjælpe dig med at håndtere barnets høretab head-on. Hvis dit barn er blevet diagnosticeret med høretab, eller du måske har lagt mærke til et potentielt problem, er det vigtigt at søge hjælp hos en audiolog hurtigst muligt. Studier viser, at tidlig indgriben kan bidrage til at forbedre sprogudviklingen, de akademiske præstationer og mulighederne gennem hele livet. 1

  • Taleudvikling – At høre lyde så klart og tydeligt som muligt er nøglen til at udvikle tale. Når børn oplever et komplet og rigt spektrum af lyde hele dagen, har de en bedre forståelse af både komplekst sprog og den omgivende verden.
  • Social udvikling – Det kan virke åbenlyst, men det er lettere at få venner og være en del af gruppen, når du kan høre de andre børn – og modet til at deltage eller føre an kommer af en god hørelse.
  • Børn har forskellige hørebehov på forskellige alderstrin – Det primære mål for babyer og småbørn er, at de skal høre og bearbejde det bredest mulige lydspektrum. Men når et barn kommer i skole, bliver støjstyring og retningsbehandling meget vigtigere. Med Starkey-høreapparater får du funktioner, der er designet til at imødekomme en række forskellige alderstrin. Din audiograf vil aktivere de funktioner, som passer til dit barn.
  • Høretab og skole – Børn lærer bedre, når de kan høre læreren. De fleste skoledistrikter stiller et FM-system til rådighed for børn med høretab. Et FM-system er som en envejsradio. Læreren bærer en lille mikrofon, og en modtager er tilsluttet på bagsiden af barnets høreapparat, så barnet kan høre alt, hvad læreren siger uden at skulle bekymre sig om forstyrrende støj i klassen.
  • Samarbejde med audiologen – Din audiolog er din partner og ressource på barnets hørerejse. De kan både give generel information om høretab, foretage test og komme med produktanbefalinger, som er specifikke for barnets behov.

Starkey-høreapparater

Starkey-høreapparater er ikke bare nogle tilfældige høreapparater, for dette er ikke bare nogen tilfældige ører. Starkeys førerposition er bygget på en evidensbaseret designtilgang: Alle vores innovationer skal først bevise, at de giver vores patienter en bedre høreoplevelse.

For dit barn betyder det en enestående ydeevne som f.eks. smart teknologi, der er designet til at identificere og forstærke vigtige lyde som tale, og solide funktioner særligt designet til at håndtere alt det, som børn kan finde på

Feedback-system

Det bedste og mest omfattende feedback-system.

Optimering af tale

Vores egenudviklede algoritmer kombinerer en høj taleforståelse med generel behagelig lyd.

Stilhed

Reducerer baggrundsstøj over et bredt spektrum af frekvenser, så du kan høre det ønskede signal i stedet for støj.

Vind

Støjreduktionsalgoritme udformet til at give uovertruffen komfort ved vindstøj.

Surface Nanoshield

Surface Nanoshield, der er påført på komponenter, etuier og Hear Clear-voksfiltre, giver brugere af høreapparater fugt- og voksafvisning for at sikre pålidelighed og holdbarhed.

Farvede ørepropper

For de fleste børn, og især små børn, er bag-øret-høreapparater (BTE) det mest hensigtsmæssige alternativ ved høretab. For at følge med barnets hurtige vækst får barnet nye ørepropper en eller to gange om året, men beholder samme BTE i flere år. Styrk barnets selvtillid ved at lade det vælge ørepropper i sine yndlingsfarver.

1. Kilde: Pediatrics®

Det er let at komme i gang

et|icon_comment_alt|v

Tal med ekspert

Ring til os
på 4581 4004.

et|icon_table|

Lav en aftale

Mød en lokal audiograf.
Book nu >