Høreapparater

Opgradering af høreapparater

Er det tid til at opgradere dine høreapparater?

Hvis du har haft dine høreapparater i flere år, kan du muligvis være berettiget til nye. Ældre teknologi eller ændringer i hørelsen kan føre til en høreoplevelse, der er mere frustrerende, end den skal være. Hvis du oplever et af følgende, kan det være tid til at overveje nye:

  • Høreapparaterne summer, fløjter/hyler eller giver feedback
  • Du har svært ved at høre tale i støjende situationer
  • Du har problemer med at lytte til telefonen
  • Høreapparaterne fungerer ikke så godt som før
  • Brug af høreapparater er mere trættende, end det plejede at være

Ny digital teknologi har fjernet mange almindelige frustrationer og gjort det mindre trættende at høre.

Hvis du bruger ældre analoge høreapparater

Høreapparatteknologi har gjort store fremskridt de seneste år, især gennem udviklingen af digitale høreapparater. Disse nye høreapparatmodeller har små computerchips designet til at tilpasse lyde til brugeren – det gør talen højere og baggrundsstøj blødere, hvilket gør det lettere at høre.

Digitale høreapparater løser også mange af de problemer, som analoge høreapparater ikke kunne, såsom at undertrykke baggrundsstøj og automatisk annullere den irriterende hylen, der kendetegner analoge høreapparater. Lær om den nyeste teknologi til trådløse høreapparater.

Hvis du bruger digitale høreapparater

Hvis du i øjeblikket bruger digitale høreapparater, skal du få din hørelse testet årligt for at sikre, at dine høreapparater er korrekt tilpasset dit høretab. Digitale høreapparater opdateres ofte af producenterne, så der er altid nye funktioner, der kan gavne din livsstil og dine hørebehov. Lær mere om en af de mest spændende, praktiske og brugervenlige høreapparatteknologier – nye Made for iPhone høreapparater. 

Hvis du vil have mindre åbenlyse høreapparater

Høreapparatsteknologien er ikke kun blevet mere avanceret, den er mindre og mere diskret. Dagens høreapparater er meget mindre synlige, designet med farver, der passer bedre til dit hår eller din hudtone. Og nogle er designet til at være helt usynlige i øregangen. Lær mere om usynlige høreapparater

Med alle de seneste fremskridt inden for høreapparatteknologi kan det snart give mening at opgradere dine gamle høreapparater. Ring til 51 82 00 80 eller lav en aftale med en audiolog i nærheden af dig.

Når det gælder bedre hørelse, fortjener alle et forspring.

Slet og ret vores bedst ydende høreteknologi nogensinde

Smiling woman

Høreapparater

Udforsk prisbelønnet teknologi og andre
innovative løsninger.

Livio Edge AI  | Livio AI | Evolv AI

Det er let at komme i gang

et|icon_comment_alt|v

Tal med ekspert

Ring til os
på 4581 4004.

Prøv gratis i 14 dage

Prøv vores høreapparater gratis i 14 dage
Prøv nu >