HØRETAB

Findes der høreapparater til
ensidigt høretab?

Muligheder ved ensidigt høretab

CROS-løsning

Hvis du ikke kan høre i det ene øret og har normal hørelse i det andet øre, kan du have gavn af en CROS-løsning. Du vil kunne høre lyde i øret med nedsat hørelse ved hjælp af det raske øre.

Sådan fungerer det:

For at gøre det nemmere for dig at deltage i alle typer af lyttemiljøer har vores CROS-løsning en mikrofon, som opsamler lyde og stemmer fra dit øre med nedsat hørelse og sender dem til en høreapparatmodtager, der er sat på dit gode øre. Uanset hvor du sidder ved middagsbordet, eller om lyde kommer fra siden med nedsat hørelse, vil du ikke gå glip af vigtige lyde omkring dig.

 

BiCROS-løsning

Der findes også en BiCROS-løsning, som kan være gavnlig for personer med ringe eller ingen hørelse i et af ørerne og høretab i det bedste øre.

Sådan fungerer det:

Denne mulighed sender lyd fra en mikrofon, der sidder i øret med ringe eller ingen hørelse, til en høreapparatmodtager i øret med bedst hørelse. På denne måde kan du høre fra begge sider. Audiologen kan hjælpe dig med at finde ud af hvilken løsning, der passer bedst til dine behov og livsstil.

Når det gælder bedre hørelse, fortjener alle et forspring.

Slet og ret vores bedst ydende høreteknologi nogensinde

Smiling woman

Høreapparater

Udforsk prisbelønnet teknologi og andre
innovative løsninger.

Livio Edge AI  | Livio AI | Evolv AI

Det er let at komme i gang

et|icon_comment_alt|v

Tal med ekspert

Ring til os
på 4581 4004.

Prøv gratis i 14 dage

Prøv vores høreapparater gratis i 14 dage
Prøv nu >