Om Starkey Danmark

Danaflex blev grundlagt i januar 1987 af Anni og Bent Skov, som en “børneværelsesvirksomhed” med lager i kælderen. Først forhandlede vi Philips høreapparater og ørepropmaterialer fra bl.a. Frisch, Dreve Egger, Steidle og Detax. I 1989 begyndte vi så at forhandle implanterbare høreløsninger fra Australske Cochlear Ldt. og ørepropmaterialer.

Fra 1. november 2020 stoppede Cochlear samarbejdet og nu forhandler Danaflex Starkey høreapparater og øreprop materiale til uafhængige høreklinikker. Det amerikanske mærke er i voldsom fremgang både internationalt og i Danmark – fx er hvert 4. apparat, der udleveres i USA et Starkey apparat. Blandt årsagerne til dette er, at Starkey er den eneste producent i verden, der leverer høreapparater, der indeholder fald alarm, fitness features og audiologiske funktioner, hvor brugere går glade ud af klinikkernes døre, fordi apparaterne er lette at bruge og har en fremragende lyd.

Kristian Skov

Som direktør er Kristian mere end blot en kransekagefigur. Han har dagligt fingrene nede i næsten alle aspekter af virksomheden.

Arbejdet følger ofte med i fritiden hvor nye ideer udklækkes på racercykel eller Mountainbike – man vil ofte kunne møde Kristian på de Sjællandske landeveje og skove, hvor formen forsøges vedligeholdt og vægten nede.

Lone Bjarnaa

Lone er salgs- og service koordinator og den i Danaflex, som kender navnene på alle små dimser og dutter og afkroge i firmaet. Lone ekspederer hver dag stakke af ordrer på høreapparater, tilbehør og reservedele, som sendes til landets

Marianne Alanin

Marianne er medejer af Danaflex, sammen med Kristian.

Til dagligt tager Marianne sig af ordrer og forsendelser på alt omkring ørepropmaterialer.

Hun sørger desuden for at holde lageret fyldt op, så vi kan levere dine ordrer fra dag til dag.

Gitte Jacobsen

Gitte er firmaets bogholder og holder øje med at alt bliver betalt, og at alle betaler det de skylder.

Gitte har også været en del af Danaflex siden 1996!

Mikkel Schramm

Mikkel er vores salgs og marketings ansvarlige og sidder til dagligt og planlægger kampagner, udvikler strategier og sørger for, at vores sælgere er godt klædt på til opgaven.

Mikkel er startet hos Danaflex i maj 2021. Han var manden der startede op med at forhandle Starkey i Audimus i Danmark i 2018. Mikkel er lidt af en El-bils aficionado.

Laura Klingstrup

Laura er cand scient i audiologi fra SDU og har indgående indsigt i Starkeys produkter og software.

Hun står for det daglige salgsarbejde og hjælper klinikkerne med teknisk support. Laura startede i Danaflex i november 2020

Sofie Andersen

Sofie er cand scient i audiologi fra SDU og sørger sammen med Laura for salg og support til vores høreapparat kunder.

Sofie startede sammen med Mikkel salg af Starkey apparater i Danmark, og kender derfor produkter og software indgående.

 

Signe Fogh

Signe Fogh

Signe er cand scient i audiologi fra SDU og sørger sammen med Laura for salg og support til vores høreapparat kunder. Signe har desuden praktisk erfaring fra en privat høreklinik, hvor hun har siddet med Starkey.