Opgradering af høreapparater

Er det på tide at opgradere dine høreapparater?

Hvis du har haft dine høreapparater i flere år, kan det hænde at du er klar til en opdatering. Ældre teknologi eller ændringer i hørelsen kan føre til en høreoplevelse som er mere frustrerende end den behøver at være. Hvis du oplever noget af følgende, kan det være tid til en opgradering:

  • Høreapparaterne suser, fløjter eller hyler
  • Du har vanskeligheder med at høre tale i støjende omgivelser
  • Du har besvær med at høre telefonen
  • Høreapparaterne fungerer ikke så godt som de gjorde engang
  • Det er hårdere arbejde end tidligere at bruge høreapparaterne

Ny digital teknologi har elimineret mange vanskelige frustrationer og gjort det mindre anstrengende at høre.

Hvis du bruger ældre analoge høreapparater

Høreapparatsteknologien har gjort store fremskridt de seneste år, særligt gennem udvikling af digitale høreapparater. Disse nye høreapparatsmodeller indeholder små chips, designet til at tilpasse lyde til brugeren – noget som gør tale tydeligere og baggrundsstøj svagere, så det er lettere at høre. Digitale høreapparater løser også mange af de problemer analoge høreapparater ikke kunne, for eksempel undertrykkelse af baggrundsstøj og undertrykkelse af hyl fra tilbagekobling.

Lær om den nyeste teknologi inden for trådløse høreapparater.

Hvis du bruger digitale høreapparater

Hvis du bruger digitale høreapparater, bør du få hørelsen testet løbende for at sikre at dine apparater er korrekt indstillet til din nuværende hørelse. Digitale høreapparater opdateres ofte af producenter, så der er altid nye funktioner som kan være til nytte for dine livsstils- og hørebehov.

Hvis du vil have mindre synlige høreapparater

Høreapparatsteknologien er ikke bare blevet mere avanceret, den er også blevet mere diskret og mindre. Nutidens høreapparater er meget mindre synlige, designet med farver som passer bedre til dit hår eller din hud.

Med alle de nyeste fremskridt inden for høreapparatsteknologi, kan det snart vise sig fornuftigt at opgradere dine gamle høreapparater. Bestil tid hos en høreapparatspecialist i dit lokalområde her.

Bestil tid