Support

Bliv vant til høreapparater

Følg disse trin for at hjælpe dig med at tilpasse dig brugen af ​​nye høreapparater

Høreapparater er ikke som briller

Høreapparater til behandling af høretab er et vigtigt skridt, men det er ikke målstregen. For i modsætning til brugen af briller er fordelene ikke altid øjeblikkelige eller indlysende.

Når du først begynder at bruge høreapparater, bliver din hjerne bange, når den begynder at modtage signaler om, at den mangler. Din hjerne har brug for tid til at blive fortrolig med højfrekvente lyde af tale og andre lyde. Tilpasning til høreapparater er en proces, der tager tid, engagement, uddannelse og tålmodighed.

Fem trin til at høre succes

Følgende principper er blevet brugt af tusinder af brugere af høreapparat til at gå videre til bedre høresundhed.

 1. Accept
  Overraskende begynder det første trin, før du køber høreapparater. At indrømme og acceptere dit permanente høretab forbereder dig til at få den hjælp, du har brug for, til at stoppe med at skjule eller benægte et høreproblem og til at afslutte det påskud, at du forstår tale, når du i virkeligheden ikke kan.
 2. Positiv holdning
  Trin to handler om at træffe et personligt valg for at opnå bedre hørelse med en positiv holdning. Bare køb af høreapparater signalerer ikke succes. For at overvinde høretab skal du have et ønske om at lære og beslutte at øge din evne til at høre. Folk, der nærmer sig høreapparatbrug med en positiv holdning, er langt mere tilbøjelige til at få succes.
 3. Uddannelse
  Det mest effektive middel til høretab er personlig uddannelse. Jo mere du ved om høretab og behandling, jo mere aktivt kan du deltage i din tilpasning til brugen af høreapparater. Hørelse kræver mere end ørerne. Det er en kompleks funktion, der kræver samarbejde mellem hjernen og andre sanser.
  1. Se ofte stillede spørgsmål – Hvordan ved jeg, hvilket høreapparat der passer bedst til mig?
 4. Realistiske forventninger
  Det fjerde succesprincip er at sætte realistiske forventninger. Høreapparater hjælper dig med at høre bedre, men ikke perfekt. Fokuser på forbedringen, og husk, at indlæringskurven kan tage alt fra seks uger til seks måneder. Succes kommer fra praksis og engagement. 
 5. Øvelse og tålmodighed
  Endelig er det femte princip om succes en kombination af praksis, tid og tålmodighed. Når du har logget tilstrækkelige timer til, at din hjerne kan akklimatisere sig igen, vil du være i stand til at høre uden at tænke så meget på at lytte. Det er en god ide at starte med en tidsplan, hvor du bruger høreapparaterne noget af dagen og gradvist arbejder frem mod at bære dem fra det tidspunkt, du står op, til du går i seng. Mange høreeksperter anbefaler at lytte til bøger på bånd som en måde at øve hørelse og forståelse på. I de første uger, hvis det er for trættende, skal du hvile og prøve igen. Søg støtte og hjælp og lyt til den. Belønningen er enorm. 
  Se Brug og pleje

Når det gælder bedre hørelse, fortjener alle et forspring.

Slet og ret vores bedst ydende høreteknologi nogensinde

Smiling woman

Høreapparater

Udforsk prisbelønnet teknologi og andre
innovative løsninger.

Livio Edge AI  | Livio AI | Evolv AI

Det er let at komme i gang

et|icon_comment_alt|v

Tal med ekspert

Ring til os
på 4581 4004.

Prøv gratis i 14 dage

Prøv vores høreapparater gratis i 14 dage
Prøv nu >