Jette Stampe

Jette Stampe 

 Jeg har haft høreapparater fra Oticon og Phonak de sidste 12 – 14 år, og kender til de udfordringer, der er, når man bruger høreapparater. Men efter jeg har fået et Starkey apparat i ørene, hører jeg alt. Det er det største vidunder, jeg har haft i mit øre. Læs mere her.

Jeg har haft høreapparater fra Oticon og Phonak de sidste 12 – 14 år, og kender til de udfordringer, der er, når man bruger høreapparater. Men efter jeg har fået et Starkey apparat i ørene, hører jeg alt. Det er det største vidunder, jeg har haft i mit øre. Jeg går til gospel og synger i en kirke. Tidligere kunne jeg ikke høre, hvad vores korleder sagde. Så når han sagde: ”Nu synger vi”, så måtte jeg altid spørge: ”Hvad synger vi?”. Men nu kan jeg høre det hele – selv det de synger på bagerste række.

Det er virkelig dejligt, at jeg kan bruge min telefon til at skifte programmer eller skrue ned for lyden på mine høreapparater. Egentlig var jeg lidt skeptisk overfor det, men det fungerer godt, og er let at bruge.  

Med mine tidligere høreapparater kunne jeg ikke høre, hvad vores børn sagde, og måtte ofte bede dem om at gentage. Nu skal jeg have fat i min telefon og skrue ned for høreapparaterne, for jeg hører det hele. Vores børn har også opdaget, at jeg ikke taler så højt længere. Og det hænger selvfølgelig sammen med, at jeg hører bedre.

Vi bor ud til en meget befærdet vej, og når vi er udenfor, er der en del støj. Jeg har fået indstillet et program, der hedder ”udendørs”, og når jeg trykker på det, så føles det som om, at trafikken er to gader væk. Jeg troede ikke den slags kunne lade sig gøre.

Når jeg ser TV beder jeg ofte min mand om at skrue ned for lyden på TV’et. Det har jeg aldrig gjort før.

Starkey kan være stolte over og glade for at lave sådan et vidunder til personer med en hørenedsættelse.